Vi er advokater for norske og internasjonale aktører i bank- og finansbransjen

Finansjuridisk er en publikasjon fra advokatene i Rime Advokater

Rime har røtter tilbake i 1964, og er historisk sett et forretningsjuridisk firma med betydelig oppdragsmengde som bostyrere i konkurs i Oslo. I 2012 tiltrådte advokat Harald Sætermo med mål om å skape et kunnskapsbasert og dedikert advokatmiljø for aktørene finansbransjen. 

I dag bistår vi med hele bredden av juridiske spørsmål som bransjen står ovenfor, på tvers av ulike markeder, konsesjonskrav, og kundegrupper. Våre klienter omfatter et bredt spenn fra ledende banker og finansforetak, til investorer og gründervirksomheter.

Vi arbeider i stor grad internasjonalt, og har et omfattende nasjonalt og internasjonalt nettverk med advokatfirmaer og andre tjenesteytere, som vi kan dra nytte av ved håndtering av advokatoppdrag. Rime er eneste norske medlem som er eksklusivt tilsluttet Lawyers Associated Worldwide (LAW). Dette er globalt nettverk av nærmere 100 uavhengige advokatfirmaer med mer enn 4000 ansatte. Samarbeidet betyr at vi raskt og kostnadseffektiv kan tilby deg førsteklasses juridiske tjenester i nesten 60 land over hele verden.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg? Velkommen til en uforpliktende prat med en av våre advokater.